Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان اعلام کرد با ارائه مدارک جدید، اعاده دادرسی پرونده بازیکن گابنی این تیم مورد قبول قرار گرفته است.

خبرگزاری میزان- امیر قلعه‌نویی در خصوص آخرین وضعیت پرونده بازیکن گابنی که منجر به باخت ۳ بر صفر و انضباطی گل گهر در سه مسابقه شد، توضیحاتی ارائه داد که گزیده آنرا در زیر می‌خوانید:

*دادگاه CAS در رای بازی سایپا - پیکان هم گفته است نتیجه آن چیزی است که در زمین رخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینجا بحث بازیکن مجاز و غیرمجاز است. CAS همه این‌ها را می‌داند، اما می‌گوید هرچه در زمین بوده است ملاک است. در بازی پیکان، بازیکن غیرمجاز بود و ۶ تعویض انجام شد. مسئله ما که راحت‌تر از آن‌ها است. می‌خواستیم یک بازیکن بگیریم با ماهی ۵ هزار دلار. نرفتیم بازیکنی بگیریم که سه سال بازی نکرده و ۶۰۰ هزار یورو پول می‌خواهد. کل پول بازیکن گابنی با ایجنتش ۶۰ هزار دلار بود.

*در تاریخ ۳ آبان به سازمان لیگ نامه زدیم که با این بازیکن قرارداد می‌بندیم. داستان کرونا بوده و بازی‌های ملی مشخص نبوده؛ آن‌هم در آفریقا. از باشگاه به سازمان لیگ نامه زدیم و استعلام کردیم که می‌توانیم با این بازیکن قرارداد ببندیم یا نه. تجربه‌ای از ذوب‌آهن و کی روش استنلی داشتم. او را با ۱۰۰ هزار دلار آوردیم و به ورزش کشور خدمت کردیم. برویم مربی بیاوریم مثل ویلموتس؟ من بازیکنی انتخاب می‌کنم که چند سال به فوتبال خدمت می‌کند؛ یکی هم مثل مدافع سپاهان (ولسیانی). این بازیکن را خودم از گرجستان انتخاب کردم.

*دوستان در ۱۳ آبان گفتند بازیکن مشکلی ندارد. در حق ما اجحاف و ظلم شد. اگر هر اتفاقی بیافتد خوبی اش این است که در زمین نتیجه رقم بخورد. CAS می‌گوید اگر تقلب و شرط بندی شده باشد نتیجه باید ۳ بر صفر شود؛ در سایر موارد نتیجه داخل زمین ملاک است. سر تیم‌های مظلوم بریده می‌شود. اگر تیم‌های دیگر بودند قانون عوض می‌شد. متاسفانه در کشور ما قانون قائم به شخص است.

*برای این پرونده درخواست اعاده دادرسی داده‌ایم. هنوز نوبتمان نشده است. دو، سه مدرک جدید داده‌ایم که بابت آن اعاده دادرسی قبول شده است.

بیشتر بخوانید: حکم پرونده مهاجم گابنی گل‌گهر اعلام شد

انتهای پیام/

برچسب ها: امیر قلعه‌نویی امیر قلعه‌ نویی گل گهر سیرجان اریک بایناما اریک باگناما

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: امیر قلعه نویی امیر قلعه نویی گل گهر سیرجان اریک بایناما اریک باگناما اعاده دادرسی بازیکن گابنی گل گهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۵۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند

به گزارش خبرنگار مهر، جوان‌گرایی یکی از اصول بازیکن سازی در فوتبال به شمار می‌رود و تیم‌های مطرح اروپایی حساسیت زیادی روی این موضوع دارند و در ترکیب خود خیلی کم از بازیکنان بالای ۳۰ سن استفاده می‌کنند.

تیم ملی فوتبال ایران هم در جام ملت‌های اخیر با افزایش سن بازیکنان مواجه بود به طوری که پس از لبنان ایران با میانگین ۲۹ سال دومین تیم پیر این مسابقات بود. بیشتر کارشناسان فوتبال هم نسبت به دعوت از بازیکنان پا به سن گذاشته در تیم ملی از امیر قلعه نویی (سرمربی تیم ملی) گلایه مند بودند.

تیم ملی زمانی می‌تواند از بازیکنان جوان استفاده کند که استعدادیابی در تیم‌های باشگاهی به درستی انجام شود و بازیکنان مستعد در تیم‌های پایه زیر نظر مربیان پرورش یابند تا با حضور در لیگ برتر مورد توجه مربیان تیم ملی قرار گیرد.

یعقوب وطنی جز مربیانی است که سال‌های زیادی را در فوتبال پایه گذرانده است. او در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص استعدادیابی در فوتبال ایران اظهار داشت: درست که در فوتبال استعدادیابی داریم اما مهم‌تر از آن استعداد پروری است. ما در کشوری زندگی می‌کنیم که دارای منابع انسانی زیادی است و در بحث آموزش مربیان فعالی در فوتبال ایران وجود دارند و به نظرم هر شخصی کوچک‌ترین استعدادی داشته باشد، استعداد او شناخته خواهد شد.

پرورش استعداد مهم‌ترین مساله است

او ادامه داد: در فوتبال امروزی هم باشگاه‌ها و هم هیأت‌های فوتبال در استان‌ها بحث استعدادیابی را دنبال می‌کنند. مربیان تیم‌های ملی پایه هم با سفر به استان‌های مختلف، بازیکنان زیادی را به فوتبال ایران معرفی کرده‌اند. پس از استعدادیابی، پرورش استعداد مهم‌ترین مساله است که باید به آن توجه شود که متأسفانه ما در این چرخه معیوب هستیم و نمی‌توانیم آن طور که باید از استعدادهای خودمان استفاده کنیم. اگر مدیر باشگاهی بحث پرورش بازیکن را در نظر بگیرد و نتیجه گرا نباشد، مربی آن تیم می‌تواند استعدادها را به خوبی پرورش دهد تا در آینده مورد استفاده قرار گیرند.

وطنی افزود: من در آکادمی باشگاه‌های پاس، پیکان، تراکتور حضور داشته‌ام و به نوعی در آکادمی باشگاه استقلال هم دخیل هستم و باید بگویم که بحث استعدادیابی در فوتبال پایه در حال انجام است اما مربیان تیم‌های بزرگسال بیشتر نتیجه گرا هستند و نمی‌خواهند تا بازنده بازی شوند و به همین دلیل به بازیکنان جوان توجهی ندارند. به نظرم در تیم ملی هم همین نتیجه گرا بودن باعث شد تا امیر قلعه نویی از بازیکنان جوان استفاده نکند وگرنه خود قلعه نویی بهتر از هر شخص دیگری می‌داند که فوتبال ایران پر از استعدادهای جوان است و باید آنها به کار گرفته شوند.

آکادمی‌ها و هیأت‌های استانی باید بودجه کافی داشته باشند

وطنی تصریح کرد: بحث استعدادیابی در فوتبال را نباید از پایین به بالا نگاه کنیم، اگر آکادمی‌ها و هیأت‌های فوتبال استانی دارای بودجه کافی باشند، هیچ گاه شاهد پدیده بازیکن پولی در تیم‌های پایه نخواهیم بود. متأسفانه اکثر باشگاه‌ها نمی‌خواهد در زمینه توسعه آکادمی‌های خود هزینه کنند و این شرایط باعث خواهد شد تا مربیان و تیم‌های پایه برای تأمین بودجه مالی خود در کنار سایر بازیکنان از تعدادی بازیکن پولی هم استفاده کند.

مربی فوتبال کشور ادامه داد: شرایط در برخی از باشگاه‌ها به گونه‌ای شده است که تیم‌ها ۱۰، ۱۵ بازیکن سطح بالا دارند و از تعدادی بازیکن پولی برای تأمین مسائل مالی خود بهره می‌برند و به نظرم هیأت‌های فوتبال نمی‌توانند در این زمینه نقشی داشته باشند چون مسؤولان بودجه‌ای برای این کار در نظر نگرفته‌اند.

اختصاص ۲۰ درصد از بودجه باشگاه‌ها برای تیم‌های پایه

او خاطر نشان کرد: به عنوان مثال دو باشگاه فولاد خوزستان و سپاهان اصفهان به دلیل بودجه‌ای که دارند، بازیکنان زیادی را به سطح اول فوتبال ایران تقدیم کرده‌اند و حتی برخی از این بازیکنان که در تیم‌های پایه حضور دارند، مشتریانی از تیم‌های اروپایی دارند. در پایان به این نکته می‌رسیم که بودجه مالی مهم‌ترین مساله است. کنفدراسیون فوتبال آسیا یکی از قوانینی که برای حرفه‌ای سازی باشگاه‌ها قرار داده استفاده از ۲۰ درصد از بودجه آن باشگاه برای تقویت آکادمی خود است که متأسفانه چنین چیزی در فوتبال ایران رخ نمی‌دهد و هرچه به AFC گزارش داده می‌شود، سند سازی است که توسط باشگاه انجام می‌شود.

وطنی در پایان گفت: باید بگویم هنوز افرادی هستند که عاشقانه در بخش فوتبال پایه و استعدادیابی فعالیت می‌کنند و این افراد با بازیکنانی که ترتیب می‌کنند، فوتبال ایران را به درجات بالا می‌رسانند و امیدوارم باشگاه‌های دیگر هم راه پیکان، فولاد و سپاهان را در پیش بگیرند و بیشتر به بازیکنان جوان خود بها دهند.

کد خبر 6023575

دیگر خبرها

  • جدال جنجالی مدافعان تاتنهام در زمین!
  • افشاگری حسینی؛ سرمربی حریف وسط زمین با بازیکن تیمم مذاکره کرد!
  • شرایط صدور دستور موقت
  • دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند
  • دادگاه‌های صلح تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • مامور سپاهان برای از کار انداختن سروش (عکس)
  • دادگاه‌های «صلح» تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • ادعای جدید دختر دیگو مارادونا درباره مرگ اسطوره
  • ادعای جدید: الکل یا ماده سمی علت مرگ مارادوناست!
  • حسرت هفته سهم بازیکن جوان پیکان (عکس)